Очисний пристрій

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ДП "Український інститут промислової власності"

Анотація

Очисний пристрій містить живильний та відвідний патрубки, приймальну ємність, двигун, вал, очисний орган, виконаний з набору плоских кілець з хрестовиною, встановлених на валу двигуна паралельно один одному на відстані, величина якої визначається каліброваними шайбами з квадратним отвором, а ширина кілець визначається за формулою В=(0,30-0,35)R, і збірний циліндричний бункер з нерухомим горизонтальним бортом. На верхній кришці двигуна встановлена нерухома вісь, а на його бічній закріплений очисний орган, що складається з блока обертання, вала і виштовхувачів, виконаних з пружинного дроту, при цьому вал двигуна, вісь і вал блока обертання кінематично зв'язані за допомогою шестерень, а виштовхувачі закріплені на валу обертання блока так, що їх максимальний вхід в кільцеві щілини, утворені рухомими і нерухомими елементами очисного органа, вибирається в відповідності з умовою ℓ=(0,6-0,7)b, де ℓ - максимальний вхід виштовхувачів в процесі їх обертання кільцеві щілини очисного органу, b-ширина плоского кільця. Корисна модель належить до пристроїв для очищення рідких середовищ перед надходженням у вимірювальні прилади, в проточні тракти яких не повинні потрапляти включення, що перевищують кондиційний - дозволений розмір.

Опис

Ключові слова

патент, корисна модель, очищення рідких середовищ, вимірювальні прилади, кондиційний розмір, патрубки, приймальна ємність, очисний орган, термін служби, негабарити, максимальний вхід виштовхувачів, кільцеві щілини

Бібліографічний опис

Пат. на корисну модель 99565 Україна, МПК B01D 21/26 (2006.01). Очисний пристрій / Дубовець О. М., Литвиненко І. І., Подустов М. О., Дзевочко А. І. ; власник НТУ "ХПІ" (Україна). – № u 2014 14173 ; заявл. 30.12.2014 ; опубл. 10.06.2015, Бюл. № 11. – 5 с. : іл.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced