Методи розрахунків сучасних мультипаливних котлів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У навчальному посібнику на основі проведених досліджень розглянуті тенденції розвитку енергетичної ситуації у світі та в Україні. Наведенні статистичні данні що до використання палива в світі та Україні, а також існуючі галузеві проблеми та шляхи їх вирішення на основі залучення альтернативних та вторинних енергетичних ресурсів. Представлені основні розрахунки мультипаливних котлів. Навчальний посібник призначений для аспірантів, магістрів і студентів різних технічних спеціальностей, пов'язаних з теплоенергетичною галуззю знань.

Опис

Ключові слова

енергозабезпечення, традиційні енергоносії, відновлювальні джерела енергії, джерела енергії, вторинні енергетичні ресурси, енергетичні ресурси, паливо-енергетичних ресурси України, котельні агрегати, теплогідравлічний розрахунок котла, аеродинамічний розрахунок котла, розрахунки на міцність, охорона праці, охорона навколишнього середовища

Бібліографічний опис

Єфімов О. В. Методи розрахунків сучасних мультипаливних котлів [Електронний ресурс] : навч. посібник / О. В. Єфімов, В. Л. Каверцев, В. О. Дягілєв ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текстові дані. – Харків, 2017. – 112 с. – Режим доступу: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/33145.