Получение пищевых белковых продуктов из семян и шротов подсолнечника и их использование

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Национальный технический университет "Харьковский политехнический институт"

Анотація

В цій статті розглянуті технологічні питання виробництва харчових білків з насіння соняшника. Розглянуті аспекти різних способів отримання харчових білків з олійної сировини. Надані дані по амінокислотному складу та функціональним властивостям отриманих білків. Викладені дані щодо сфери застосування цих білків у харчовій промисловості.
In this article technological questions of reception of food fibers from seeds and sunflower are mentioned. Aspects of various ways of reception of food fibers from olive raw materials are considered. The data on to structure and functional properties of the received fibers is cited. Application of these fibers in the food-processing industry is described.

Опис

Ключові слова

изолированный белок, маслодобывание, жмых, водное выщелачивание

Бібліографічний опис

Получение пищевых белковых продуктов из семян и шротов подсолнечника и их использование / В. В. Карабутов [и др.] // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Новые решения в современных технологиях. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2008. – № 43. – С. 9-13.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced