Современный подход к органолептической оценке твердых жиров и маргариновой продукции

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

НТУ "ХПИ"

Анотація

Чинна робота спрямована на теоретичне обґрунтування необхідності розробки, освоєння та впровадження на підприємства олійно-жирової промисловості сенсорного аналізу твердих жирів та маргаринової продукції. Прогнозні припущення щодо розвитку об’єкту дослідження – розробка основ науково-технічної термінології, яка включає загальні поняття, якісні та кількісні органолептичні характеристики та сенсорні методи оцінок жировмісних харчових продуктів.
The present work is directed on a theoretical substantiation of necessity of working out, development and introduction at the enterprises oil-fatty of the industry of the touch analysis of firm fats and margarine products. Look-ahead assumptions concerning development of object of research – working out of bases of the scientific and technical terminology including the general concepts, qualitative both quantitative characteristics and touch methods of estimations of fat-containing foodstuff.

Опис

Ключові слова

окислительная порча, система безопасности, контроль качества, сенсорная программа

Бібліографічний опис

Современный подход к органолептической оценке твердых жиров и маргариновой продукции / О. К. Кушнаренко [та ін.] // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Новые решения в современных технологиях. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2008. – № 43. – С. 18-24.

Зібрання