Ферментна технологія синтезу харчових поверхнево-активних речовин

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

В статті наведено результати досліджень щодо впливу основних технологічних факторів на ефективність процесу прямої етерифікації жирних кислот поліолами у присутності біокаталізаторів. Визначені умови отримання харчових поверхнево-активних речовин за простою і прийнятною для промислової реалізації технологією.
The results of investigation of influence of basic technology factors on efficiency of process of direct esterification of fatty acids by polyols in the presence of biocatalyst are give in this article. Conditions of obtaining of food surface-active substances by simple and acceptable industry technology were determined.

Опис

Ключові слова

ПАР, етерифікація, реакційна вода, концентрація

Бібліографічний опис

Османова О. В. Ферментна технологія синтезу харчових поверхнево-активних речовин / О. В. Османова, М. М. Виноградний, Ф. Ф. Гладкий // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Новые решения в современных технологиях. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2008. – № 43. – С. 24-29.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced