Визначення чинників та їх вплив на розвиток готельно-ресторанного бізнесу

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Стаття присвячена оцінці чинників, які надають як позитивний, так і негативний вплив на розвиток готельно-ресторанного бізнесу в Україні. Розглянутий процес інтенсивного розвитку і глобалізації готельно-ресторанного бізнесу в Україні, як частині сервісного сектора економіки. На цей процес роблять вплив багато чинників, роль яких може бути різною як по силі, так і за тривалістю і напрямом дії. Дослідження розглянутих чинників підтверджує існування взаємозв'язку між розвитком готельно-ресторанного бізнесу і регіону.
Tourism in many countries is the highly developed industry of large business. Development of hotel and restaurant business is closely related to development of tourism. Article is devoted to consideration of the factors rendering both positive and negative impact on development of the sphere of hospitality in Ukraine. Hotel and restaurant business is an integral part of service sector in regional market economy, which role, value and also range of services continuously increases in process of the general social and economic development of Ukraine. The analysis of the listed factors testifies to interrelation existence between development of hotel and restaurant business and the region.

Опис

Ключові слова

готельно-ресторанний бізнес, готельна індустрія, готельний бізнес, фінансові фактори, економічні фактори

Бібліографічний опис

Александрова В. О. Визначення чинників та їх вплив на розвиток готельно-ресторанного бізнесу / В. О. Александрова // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут" (економічні науки) : зб. наук. пр. – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – № 45 (1266). – С. 89-92.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в