Витрати виробництва, калькуляція та фінансування (для викладачів)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Серія навчально-методичних посібників містить розширені матеріали, що необхідні для розуміння та ведення підприємницької діяльності, розуміння механізмів пошуку та ідентифікації можливостей для бізнесу, визначенні питань управління підприємницькою діяльністю, правових основ підприємництва, соціальної відповідальності бізнесу та його маркетингової діяльності. Призначено для студентів ВНЗ І-ІІ рівня акредитації економічних, управлінських та інженерних спеціальностей, підприємців початківців та фахівців практиків.

Опис

Ключові слова

підприємницька діяльність, правові основи підприємництва, підприємництво, бізнес, соціальна відповідальність бізнесу, витрати виробництва, прибуток, фінансування, рентабельність, фінансова звітність, собівартість, управління витратами, аналіз беззбитковості

Бібліографічний опис

Витрати виробництва, калькуляція та фінансування (для викладачів) : навч.-метод. посібник / І. Г. Олійник ; ред.: І. І. Дідух, О. А. Галкіна, О. І. Савченко ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2016. – 56 с. – (Серія дидактичних матеріалів з підприємницької освіти в установах професійної освіти України "Підприємництво як ключ до успіху", Ч. 8.).