Розробка системи підтримки і прийняття рішень при відкритті закладу ресторанного господарства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Пропонується розглянути процес вибору типу закладу ресторанного господарства, а також місця розташування приміщення за пред’явленими критеріями особи, що приймає рішення для обраного типу закладу. Вирішується задача за допомогою методів з систем підтримки прийняття рішень та інформаційних систем в процесі вибору місця розміщення закладу ресторанного господарства. Зроблені висновки щодо вибору типу закладу ресторанного господарства та його розміщення у м. Дніпро.
It is proposed to consider the process of choosing the type of restaurant industry, as well as the location of the premises according to the declared criteria of the person making decisions for the chosen type of institution. The issue is solved with the methods from support and decision-making systems and information system in choosing the type of restaurant industry from the restaurant business. System analysis and its decomposition into subsystems were done in the decision-making process. This process is shown in the schemes. It is made the conclusion about choosing the type and placing the establishment of the restaurant industry in the city Dnipro.

Опис

Ключові слова

метод недомінованих альтернатив, інформаційні інтелектуальні системи, експертні системи, СППР, allocation problem, method of nondominant alternatives, information intelligent systems, expert systems

Бібліографічний опис

Хом’як Т. В. Розробка системи підтримки і прийняття рішень при відкритті закладу ресторанного господарства / Т. В. Хом’як, І. О. Суіма // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Сер. : Системний аналіз, управління та інформаційні технології. – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – № 51 (1272). – С. 65-71.

Зібрання