Деякі аспекти інформатизації освіти

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

В статті наголошується на важливості інформатизації освіти як для системи освіти України, так і для розвитку суспільства в цілому. Надається визначення та характеристика позитивних й негативних аспектів впливу інформатизації як на особистість, так і на навчально-виховний процес в цілому.
In the article it is emphasized the importance of informatisation of education (IE) both for the system of education of Ukraine and for innovative development of society on the whole.

Опис

Ключові слова

суспільство інформаційне, технології інформаційні, процес навчально-виховний, information-oriented society, information technology

Бібліографічний опис

Задорожна В. І. Деякі аспекти інформатизації освіти / В. І. Задорожна // Проблеми та перспективи формування національної гуманітарно-технічної еліти : зб. наук. пр. за матеріалами Міжнар. наук.-практ. конф. "Духовно-моральнісні основи та відповідальність особистості у долі людської цивілізації", 16 листопада 2017 р. / ред. О. Г. Романовський. – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – Вип. 48 (52). – С. 177-183.