Організаційні і технологічні складові процесу надання готельних послуг
Вантажиться...
Дата
2017
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
готельне підприємство, готельний бізнес, готелі, послуги готельні, готельний сервіс
Бібліографічний опис
Колєсніченко А. С. Організаційні і технологічні складові процесу надання готельних послуг / А. С. Колєсніченко // Стратегії інноваційного розвитку економіки України: проблеми, перспективи, ефективність "Форвард–2017" : тр. 8-ї Міжнар. наук.-практ. Internet-конф. студ. та молодих вчених, 27 грудня 2017 р. / ред.: П. Г. Перерва, Є. М. Строков, О. М. Гуцан. – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – С. 83-85.