Публікація: Організаційні і технологічні складові процесу надання готельних послуг
Вантажиться...
Дата
DOI
Назва видання
ISSN
Назва тому
Видання
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Колєсніченко А. С. Організаційні і технологічні складові процесу надання готельних послуг / А. С. Колєсніченко // Стратегії інноваційного розвитку економіки України: проблеми, перспективи, ефективність "Форвард–2017" : тр. 8-ї Міжнар. наук.-практ. Internet-конф. студ. та молодих вчених, 27 грудня 2017 р. / ред.: П. Г. Перерва, Є. М. Строков, О. М. Гуцан. – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – С. 83-85.