Анализ теплофизической модели пресс-экструдеров масличных культур

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПИ"

Анотація

В статті проведений аналіз теплофізичної моделі п’ятизонного прес-екструдера маслянистих культур, визначені керуючі збурення адаптивної системи управління для досягнення цим агрегатом максимально можливого значення кількості корисного продукту – рослинної олії, підготовлена теоретична основа для розробки алгоритму функціонування системи управління згаданим агрегатом, намічені перспективи подальших досліджень.
In clause the technique of analytical synthesis of models of the observer of multizoned through passage unitsis considered. Three models of the observer are synthesized on the basis of static thermal physical model press of cultures with oil. The opportunity of definition of optimum model for research of the characteristics of the chosen object is shown depending on the put tasks. The prospects of the further researches are planned.

Опис

Ключові слова

растительное масло, адаптивная система управления, температура сырья, коэффициенты, полезный продукт

Бібліографічний опис

Мигущенко Р. П. Анализ теплофизической модели пресс-экструдеров масличных культур / Р. П. Мигущенко, О. Ю. Кропачек, О. В. Маслова // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Автоматика и приборостроение. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2008. – № 56. – С. 132-135.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced