Оцінка ефективності реструктуризації м'ясопереробних підприємств

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний університет харчових технологій

Анотація

В статті автором розроблені методи оцінки економічної ефективності процесів реструктуризації м’ясопереробних підприємств. Представлено рекомендацій по вдосконаленню управління даними процесами. Визначено, що рішення щодо проведення реструктуризації має проводитися на основі оцінки інтегрального показника ефективності реструктуризації підприємства. Узагальнивши точки зору різних авторів щодо особливостей економічного аналізу процесів реструктуризації на етапі прийняття рішення, було виділено чинники, що визначають систему показників аналізу. Автором систематизовано логічну систему показників ефективності реструктуризації. Розроблено показники ефективності реструктуризації м’ясопереробних підприємств.
In this article the author developed methods for assessing the economic efficiency of restructuring of meat processing plants. It was presented recommendations for improve the data management processes. Determined that the decision to restructure should be based on an integrated assessment of performance indicator of enterprise restructuring. Based on various authors’ statements it was summarized the specifics of economic analysis at the stage of restructuring decision. The factors that determine the system performance analysis was isolated. The author did systematisazed logical system of restructuring performance. A performance of meat processing plants’ restructuring was developed.

Опис

Ключові слова

реорганізація, передумови економічні, ефективність економічна, план стратегічний

Бібліографічний опис

Угрімова І. В. Оцінка ефективності реструктуризації м'ясопереробних підприємств / І. В. Угрімова, І. А. Маркіна // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2013. – № 51. – С. 221-237.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced