Управління якістю продукції, сертифікація та аудит в машинобудуванні

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Розглянуто основні поняття і категорії управління якістю, його роль в системі сучасного менеджменту, показники якості продукції, процесів і задоволеності споживачів. Описано принципи та моделі оптимізації вимог до якості, методи нормування вимог до точності розмірів, форми, розташування поверхонь деталей машин, параметрів якості цих поверхонь, питання прогнозування та планування зміни вимог до якості. У навчальному посібнику розглядається системний підхід до процесу проведення сертифікації й аудиту в машинобудуванні, його вплив на систему менеджменту якості та принципи її подальшого вдосконалення. Призначений для студентів спеціальності "Прикладна механіка" денної, заочної та дистанційної форм навчання.

Опис

Ключові слова

управління якістю, забезпечення якості, керування якістю, менеджмент, підвищення якості, вимоги до якості, моделі оптимізації якості, метод Г. Тагуті, машинобудування, точність форми поверхонь, нормування, методи прогнозування якості, планування якості продукції, сертифікація систем якості, аудит, види аудитів, ISO 19011, сертифікація аудиторів, аудитори

Бібліографічний опис

Козакова Н. В. Управління якістю продукції, сертифікація та аудит в машинобудуванні : навч. посібник / Н. В. Козакова, Є. В. Островерх, В. О. Федорович ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – 256 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced