Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни "Сертифікація персоналу"

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Курсова робота з дисципліни "Сертифікація персоналу" є самостійною навчально-дослідною роботою студентів, що навчаються за спеціальністю 131 Прикладна механіка, спеціалізація "Якість, стандартизація та сертифікація", та виконується в 10 семестрі. Ці методичні вказівки розроблені у відповідності з навчальним планом вказаної спеціалізації. Робота з різними джерелами є однією з основних складових частин курсового проектування. В методичних вказівках наводяться основні літературні джерела. Але ті джерела, що стосуються безпосередньо певної теми курсової роботи, знаходяться самим студентом.

Опис

Ключові слова

сертифікація персоналу, управління персоналом, програми атестації, програми сертифікації, атестація персоналу, сертифікація персоналу

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни "Сертифікація персоналу" : для студ. спец. "Прикладна механіка", спеціаліз. "Стандартизація, сертифікація та управління якістю продукції" / уклад. Г. К. Крижний ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – 15 с.