Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35563
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДанилов, Іван Пантелійовичuk
dc.contributor.authorТолстоусова, Оксана Валеріївнаuk
dc.contributor.authorЩолок, В. С.uk
dc.date.accessioned2018-04-10T09:23:26Z-
dc.date.available2018-04-10T09:23:26Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationДанилов І. П. Іммобілізація амілаз на силікагель ковалентним методом з агентом, що зшиває / І. П. Данилов, О. В. Толстоусова, В. С. Щолок // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Химия, химическая технология и экология. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2007. – № 31. – С. 81-83.uk
dc.identifier.urihttp://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35563-
dc.description.abstractДосліджено хімічний метод іммобілізації ферментів за допомогою агента, що зшиває – глутарового альдегіду, як носій був використаний силікагель марки КСК-Г, а фермент – амілази. Було визначено оптимальні параметри проведення ковалентної іммобілізації.uk
dc.description.abstractIt was researched the chemical method of immobilization of ferments with a cross-linking agent – an glutaric aldehyde, as carrier was used silica gel of the mark KSK-G, ferment – amylase. The optimum parameters of the undertaking covalent immobilization were determined.en
dc.language.isouk-
dc.publisherНТУ "ХПІ"uk
dc.subjectбіотехнологіяuk
dc.subjectальдегід глутаровийuk
dc.subjectсилікагельuk
dc.titleІммобілізація амілаз на силікагель ковалентним методом з агентом, що зшиваєuk
dc.typeArticleen
Располагается в коллекциях:Вісник № 31
Кафедра "Бiотехнологiя, біофізика та аналiтична хiмiя"
Кафедра "Охорона праці і навколишнього середовища"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
vestnik_KhPI_2007_31_Danilov_Immobilizatsiya_amilaz.pdf404,07 kBAdobe PDFЭскиз
Открыть
Показать базовое описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.