Дослідження макро- та мікроелементного складу гідролізату зіпсованої продукції дріжджових підприємств
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НТУ "ХПІ"
Анотація
Опис
Ключові слова
дріжджове виробництво, дріжджовий екстракт, гідролізат дріжджів
Бібліографічний опис
Лисак П. Ю. Дослідження макро- та мікроелементного складу гідролізату зіпсованої продукції дріжджових підприємств / П. Ю. Лисак, С. О. Петров, М. С. Лисак // Химия, био- и нанотехнологии, экология и экономика в пищевой и косметической промышленности : сб. материалов 5-й Междунар. науч.-практ. конф., 17-18 октября 2017 г. / Нац. техн. ун-т "Харьков. политехн. ин-т" [и др.]. – Харьков : [б. и.], 2017. – С. 149-151.