Основи інженерної графіки з елементами професійного конструювання

Ескіз недоступний

Дата

2017

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

НТУ "ХПІ"
Планета-Прінт

Анотація

Курс призначений для дистанційного і самостійного вивчення, матеріал викладений достатньо детально. Тому, залежно від Вашої підготовки, до вивчення матеріалу підходите винахідливо. Викладення матеріалу виконано по темах і розділах. Перелік тем і розділів приведений в змісті. За змістом можна відкрити будь-яку тему, а розділ викликається усередині теми. Учбовий матеріал кожної теми висловлюється в такій послідовності: загальний текст по темі або розділу, в якому висловлюються загальні відомості, необхідні для розуміння і засвоєння матеріалу, викладеного далі; cтатичні креслення і тексти, достатньо побудови, що детально пояснюють виконання; динамічні креслення, що містять покрокове виконання завдання, кожен крок супроводжується пояснюючим текстом і мовою лектора. Кожний крок побудов динамічного креслення і побудову всього кресленника можна повторити. Переходи від загального тексту до статичних креслень і від статичних креслень до динамічних проводиться по посиланням. Курс включає загальні кресленникі, статичні кресленники і тексти до них, динамічні кресленники з текстами і мовним супроводом лектора.

Опис

Ключові слова

креслення, дистанційне навчення, інженерна графіка, комплексний кресленник, проектування, комплексне креслення, проектування площини, проектування прямої, аксонометрія, проектування гранних тіл, поверхні

Бібліографічний опис

Основи інженерної графіки з елементами професійного конструювання [Електронний ресурс] : електрон. мультимедійний підручник : для студ. вищих техн. навч. закладів / І. О. Чермних [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. вид. комбінованого використання. – Харків, 2017. – Рос., укр. мовами. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/37764.