Державне та регіональне управління

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

ФОП Іванченко І. С.

Анотація

Навчальне видання призначено для проведення практичних занять викладачами курсу "Державне та регіональне управління" та для активізації самостійної роботи студентів вищих навчальних закладів спеціальності 073 "Менеджмент". Практикум включає практичні завдання, тести, запитання до самоконтролю, тематику презентацій за кожною з чотирнадцяти тем навчальної дисципліни. Завдяки комплексній структурі і різноманітності завдань практикум дозволяє поглибити знання з курсу та забезпечує формування професійних компетентностей в галузі управління та адміністрування.

Опис

Ключові слова

управління, державне управління, регіональне управління, державна служба, менеджмент, соціальна політика, державні комітети, місцеві державні адміністрації, місцеве самоврядування, стратегічне управління

Бібліографічний опис

Державне та регіональне управління : практикум для студ. спец. 073 "Менеджмент" / уклад.: С. І. Архієреєв, Н. Н. Губанова, А. С. Митрофанова ; ред. С. І. Архієреєв ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : Іванченко І. С., 2017. – 63 с.