Методичні вказівки до виконання курсового проекту студентами денної та заочної форм навчання за дисципліною "Логістика"

Ескіз

Дата

2016

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Майже будь-яка компанія працюючи у своїй галузі зіштовхується с питаннями логістики. Будь-то транспортування товарно-матеріальних ресурсів, їх зберігання та обробка. Будь-яке виробниче підприємство не може не працювати з постачальниками сировини та матеріалів. Логістика існує в усіх видах господарської діяльності підприємств. Тому глибоке вивчення курсу «Логістика» та його розуміння буде сприяти прийняттю вірних рішень студентами у подальшій практиці. Навички, отримані під час практичних занять та самостійної роботи, сприятимуть ефективному використанню заходів логістики у майбутньому. Виконання курсового проекту дозволить студентам узагальнити та поглибити свої знання з цієї дисциплін.

Опис

Ключові слова

логістика інформаційна, логістика закупівельна, логістика виробничих процесів, логістика запасів, логістика збуту, логістика складська, логістика транспортна, захист курсового проекту, оцінювання курсового проекту, завдання ситуативно-розрахункові

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до виконання курсового проекту студентами денної та заочної форм навчання за дисципліною "Логістика" / уклад. С. В. Гармаш ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2016. – 33 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced