Методичні вказівки до виконання курсового проекту з курсу "Управління персоналом"

Ескіз

Дата

2018

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Метою курсового проекту є закріплення отриманих теоретичних знань з дисципліні «Управління персоналом» і придбання практичних навичок по виконанню управлінських функцій та процедур. Для виконання поставленої мети курсовий проект містить два розділи: теоретичний і практичний. У теоретичному розділі студентові пропонується на підставі наявних літературних джерел виконати аналіз теми і поставлених питань. У практичній частині необхідно виконати відповідні завдання та розрахунки.

Опис

Ключові слова

соціологія праці, управління персоналом, ринок праці, потенціал трудовий, політика кадрова, планування стратегічне, зайнятість населення, орієнтація професійна, оцінювання персоналу, потенціал кадровий, кар'єра, мотивація, конфлікт, партнерство соціальне

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до виконання курсового проекту з курсу "Управління персоналом" : для студ. денної та заочної форм навч. I-ого рівня вищої освіти за спец.: 051 "Економіка" та 073 "Менеджмент" / уклад.: О. Д. Матросов, С. В. Гармаш, Н. В. Віхляєва ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – 35 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced