Віртуальний капітал підприємства: проблеми і перспективи його використання

Ескіз

Дата

2013

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Харківський національний автомобільно-дорожній університет

Анотація

Монографія присвячена формуванню та подальшому розвитку на підприємствах України нового для нашої країни виду капіталу – віртуального. У роботі визначені прояви віртуальних економічних відносин, риси, властиві віртуальному капіталу, як окремому виду сукупного капіталу підприємства, розглянуті переваги і недоліки існуючих методик оцінки нематеріальних здобутків підприємства. Також проаналізовано сучасний стан віртуального капіталу на підприємствах України та наведено прогноз його розвитку на майбутнє. Визначено перспективні напрямки формування віртуального капіталу в Україні та запропоновані шляхи його розвитку на основі синергетичного ефекту вартості при поєднанні декількох видів такого капіталу. Монографія може бути корисною для науковців та фахівців, які займаються питаннями формування капіталу підприємств, розвитку його нематеріальних активів, аспірантів та студентів вищих навчальних закладів економічних спеціальностей.

Опис

Ключові слова

нематеріальні активи, підприємства, капітал підприємства, віртуальний капітал, економічні відносини, інформаційні ресурси, людський капітал, бренд підприємства

Бібліографічний опис

Горовий Д. А. Віртуальний капітал підприємства: проблеми і перспективи його використання : монографія / Д. А. Горовий ; Харків. нац. автомоб.-дорож. ун-т. – Харків : ХНАДУ, 2013. – 279 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced