Сенсорний аналіз харчових продуктів
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Технологічний центр
Анотація
В посібнику розглянуто теоретичні та психофізіологічні основи науки органолептики, викладено відомості щодо класифікації та характеристики аналітичних, описових і методах шкал і категорій. Відмінною рисою даного посібнику є викладення вимог міжнародних стандартів ISO стосовно сенсорного аналізу, а також вперше оприлюднено галузеві вимоги щодо органолептичної оцінки олійножирової продукції (олій, саломасу, твердих маргаринів і майонезу). Призначено для студентів спеціальності 181 "Харчові технології", аспірантів, науково-педагогічних та інженерно-технічних працівників харчової галузі.
Опис
Ключові слова
органолептика, харчові продукти, якість продуктів, органолептичний аналіз, сенсорні ознаки продуктів, сенсорні здібності, споживча оцінка, олійножирові продукти
Бібліографічний опис
Сенсорний аналіз харчових продуктів : навч. підручник / Ф. Ф. Гладкий [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : Технологічний центр, 2018. – 131 с.