Сенсорний аналіз харчових продуктів

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Технологічний центр

Анотація

В посібнику розглянуто теоретичні та психофізіологічні основи науки органолептики, викладено відомості щодо класифікації та характеристики аналітичних, описових і методах шкал і категорій. Відмінною рисою даного посібнику є викладення вимог міжнародних стандартів ISO стосовно сенсорного аналізу, а також вперше оприлюднено галузеві вимоги щодо органолептичної оцінки олійножирової продукції (олій, саломасу, твердих маргаринів і майонезу). Призначено для студентів спеціальності 181 "Харчові технології", аспірантів, науково-педагогічних та інженерно-технічних працівників харчової галузі.

Опис

Ключові слова

органолептика, харчові продукти, якість продуктів, органолептичний аналіз, сенсорні ознаки продуктів, сенсорні здібності, споживча оцінка, олійножирові продукти

Бібліографічний опис

Сенсорний аналіз харчових продуктів : навч. підручник / Ф. Ф. Гладкий [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : Технологічний центр, 2018. – 131 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в