Методичні рекомендації до проведення тестового контролю знань з вищої математики за темою "Границі та неперервність функцій"

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Представлені методичні вказівки є продовженням серії методичних видань, започаткованої на кафедрі вищої математики НТУ "ХПІ" та присвяченої тестуванню студентів з різних розділів курсу математики. Ці методичні вказівки включають тестові завдання з теми "Границі та неперервність функцій", з якої починають знайомство з курсом математичного аналізу студенти першого курсу технічних вишів. Для успішного засвоєння цієї теми вони мають бути ознайомленими з поняттями функції, неперервності функції в точці, границі функції та числової послідовності, а також вміти знаходити область визначення функції, визначати властивості функцій, розкривати різні види невизначеностей при обчисленні границь та класифікувати точки розриву функції. Саме перевірці наявності таких навичок та умінь присвячені запропоновані 20 варіантів тестових завдань, кожний з яких складається з 20 питань.

Опис

Ключові слова

вища математика, математичний аналіз, неперервність функцій, границі функцій, числова послідовність, види невизначеностей

Бібліографічний опис

Методичні рекомендації до проведення тестового контролю знань з вищої математики за темою "Границі та неперервність функцій" : для викладачів та студ. техн. спец. / уклад. І. М. Католик ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – 24 с. – (Тестові завдання з вищої математики).