Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/38565
Title: Управління кадровим потенціалом в закладах готельно-ресторанного господарства
Authors: Фальченко, Олена Олександрівна
Юр'єва, Ірина Анатоліївна
Keywords: готельно-ресторанний бізнес; готельне господарство; кадровий потенціал; кадри підприємтсва
Issue Date: 2018
Publisher: Полтавська державна аграрна академія
Citation: Фальченко О. О. Управління кадровим потенціалом в закладах готельно-ресторанного господарства / О. О. Фальченко, І. А. Юр'єва // Проблеми обліково-аналітичного забезпечення управління підприємницькою діяльністю : матеріали 3-ї Всеукр. наук.-практ. конф., 26 жовтня 2018 р. – Полтава : ПДАА, 2018. – С. 90-92.
ORCID: orcid.org/0000-0001-8441-2894
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/38565
Appears in Collections:Кафедра "Економічний аналіз і облік"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Falchenko_Upravl_kadrovym_2018.pdf383,46 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.