Розробка евристичного аналізатора для контролю якості виготовлення кефіру

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Опис

Ключові слова

система fuzzy-logic, розподіл Гауса, технологічний процес, якість продукції

Бібліографічний опис

Безбородий Є. А. Розробка евристичного аналізатора для контролю якості виготовлення кефіру / Є. А. Безбородий, І. В. Григоренко // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 26-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2018, [16-18 травня 2018 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – С. 7.