Удосконалення облікових процесів з управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Харківський національний університет міського господарства ім. О. М. Бекетова

Анотація

Опис

Ключові слова

система управління якістю, готельно-ресторанне господарство, готельно-ресторанні послуги, ресторанні послуги

Бібліографічний опис

Брік С. В. Удосконалення облікових процесів з управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві / С. В. Брік // Інновації в обліково-аналітичному забезпеченні та управлінні фінансово-економічною безпекою держави, регіону, суб'єктів господарювання – міждисциплінарний підхід = Innovations in Accounting and Analytical Support and Management of Financial and Economic Security of State, Region, Business Entities – multidisciplinary approach : матеріали 7-ї міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. для здобувачів вищої освіти і молодих науковців,15 листопада 2018 р. – Харків : ХНУМГ, 2018. – С. 38-41.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced