Оптимізація біотехнології виробництва йогурту

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Опис

Ключові слова

кисломолочні продукти, ацидофільна паличка, термофільний стрептокок, ребаудіозид А

Бібліографічний опис

Бугайова Ю. В. Оптимізація біотехнології виробництва йогурту / Ю. В. Бугайова, О. О. Варанкіна, О. М. Огурцов // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 26-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2018, [16-18 травня 2018 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – С. 197.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в