Ризик-менеджмент

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

У навчальному посібнику запропонована цілісна за своїм змістом та логічна за послідовністю подання модель організації ризик-менеджменту на організаційному рівні. З'ясовано місце та роль підсистеми ризик-менеджменту в системі стратегічного та оперативного управління, а також розглянуто її зміст та особливості функціонування на різних етапах життєвого циклу організації. У навчальному посібнику розкрито залежність ефективності та результативності організаційної діяльності від рівня теоретичних знань суб'єкта управління щодо змісту та практики реалізації механізмів мінімізації ризиків, а також його здатності до їх використання у межах системи ризик-менеджменту. Призначено для студентів спеціальності 281 "Публічне управління та адміністрування" (спеціалізація "Адміністративний менеджмент") очної і заочної форм навчання.

Опис

Ключові слова

ризик-менеджмент, ризик, управління організацією, проектні ризики, управління ризиками, мінімізація ризику, служба ризик-менеджменту, фінансування ризику, інструменти управління ризиками, культура ризик-менеджменту, метод SWOT-аналізу, ідентифікація ризиків, операційний ризик-менеджмент, управління інноваційними ризиками

Бібліографічний опис

Мороз В. М. Ризик-менеджмент : навч. посібник / В. М. Мороз, С. А. Мороз ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – 139 с.