Формування кадрового потенціалу закладів готельно-ресторанного господарства
Вантажиться...
Дата
2018
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Харківський національний автомобільно-дорожній університет
Анотація
Опис
Ключові слова
готельно-ресторанне господарство, кадровий потенціал підприємства, трудові ресурси, готельний бізнес
Бібліографічний опис
Фальченко О. О. Формування кадрового потенціалу закладів готельно-ресторанного господарства / О. О. Фальченко, І. А. Юр'єва, Н. Ю. Мардус // Проблеми та перспективи розвитку підприємництва : матеріали 12-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 30 листопада 2018 р. – Харків : ХНАДУ, 2018. – С. 284-285.