Формування кадрового потенціалу закладів готельно-ресторанного господарства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Харківський національний автомобільно-дорожній університет

Анотація

Опис

Ключові слова

готельно-ресторанне господарство, кадровий потенціал підприємства, трудові ресурси, готельний бізнес

Бібліографічний опис

Фальченко О. О. Формування кадрового потенціалу закладів готельно-ресторанного господарства / О. О. Фальченко, І. А. Юр'єва, Н. Ю. Мардус // Проблеми та перспективи розвитку підприємництва : матеріали 12-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 30 листопада 2018 р. – Харків : ХНАДУ, 2018. – С. 284-285.