Особливості застосування функції координації в організаціях готельно-ресторанного бізнесу
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
готельно-ресторанний бізнес, координація діяльності, готельний бізнес
Бібліографічний опис
Побережна Н. М. Особливості застосування функції координації в організаціях готельно-ресторанного бізнесу / Н. М. Побережна, О. О. Фальченко, І. А. Юр'єва // Дослідження та оптимізація економічних процесів "Оптимум–2018" : тр. 14-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 грудня 2018 р. / ред.: Т. В. Давидюк, Є. М. Строков. – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – С. 153-155.