Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/39281
Title: Особливості застосування функції координації в організаціях готельно-ресторанного бізнесу
Authors: Побережна, Наталія Миколаївна
Фальченко, Олена Олександрівна
Юр'єва, Ірина Анатоліївна
Keywords: готельно-ресторанний бізнес; координація діяльності; готельний бізнес
Issue Date: 2018
Publisher: Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Citation: Побережна Н. М. Особливості застосування функції координації в організаціях готельно-ресторанного бізнесу / Н. М. Побережна, О. О. Фальченко, І. А. Юр'єва // Дослідження та оптимізація економічних процесів "Оптимум–2018" : тр. 14-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 грудня 2018 р. / ред.: Т. В. Давидюк, Є. М. Строков. – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – С. 153-155.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/39281
Appears in Collections:Кафедра "Економічний аналіз і облік"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Poberezhna_Osoblyvosti_zastosuvannia_2018.pdf291,24 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.