Особливості застосування функції координації в організаціях готельно-ресторанного бізнесу

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

готельно-ресторанний бізнес, координація діяльності, готельний бізнес

Бібліографічний опис

Побережна Н. М. Особливості застосування функції координації в організаціях готельно-ресторанного бізнесу / Н. М. Побережна, О. О. Фальченко, І. А. Юр'єва // Дослідження та оптимізація економічних процесів "Оптимум–2018" : тр. 14-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 грудня 2018 р. / ред.: Т. В. Давидюк, Є. М. Строков. – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – С. 153-155.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced