Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/39608
Title: Сучасне устаткування та ефективний менеджмент – запорука якісної роботи закладів готельного та ресторанного господарства
Other Titles: Modern equipment and effective management – guaranty of quality work of hotel and restaurant businesses
Authors: Смоловик, Раїса Федорівна
Линник, Олена Іванівна
Артеменко, Наталія Вікторівна
Keywords: готельно-ресторанне господарство; устаткування; адаптивне управління; споживачі; hotel and restaurant economy; equipment; adaptive management; consumer
Issue Date: 2018
Publisher: Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій
Citation: Смоловик Р. Ф. Сучасне устаткування та ефективний менеджмент – запорука якісної роботи закладів готельного та ресторанного господарства [Електронний ресурс] / Р. Ф. Смоловик, О. І. Линник, Н. В. Артеменко // Інфраструктура ринку : електрон. наук.-практ. журн. – 2018. – Вип. 24. – С. 257-261. – URI: http://market-infr.od.ua/journals/2018/24_2018_ukr/45.pdf, вільний (дата звернення 11.02.2019 р.).
Abstract: У статті досліджена проблематика ефективного функціонування та розвитку суб'єктів готельно-ресторанного бізнесу. Зроблений аналіз сучасних тенденцій розвитку підприємств галузі. Розглянуті питання оснащення та експлуатації закладів готельно-ресторанного господарства сучасним технологічним устаткуванням. Визначено основні напрямки вдосконалення методів адаптивного управління в умовах підприємницької діяльності у сфері послуг. Зазначено, що умовою ефективного функціонування закладів готельного та ресторанного господарства є така форма підприємництва, яка легко пристосовується до ринкових змін, конкуренції, появи нових товарів і послуг, які задовольняють потреби сучасного споживача.
The article deals with the problems of effective functioning and development of hotel and restaurant business entities. The analysis of modern trends of the industry's enterprises is made. The questions of equipment and operation of hotel and restaurant facilities with modern technological equipment are considered. The main directions of improving the methods of adaptive management in the conditions of entrepreneurial activity in the field of services are determined. It is noted that the condition of effective functioning of hotel and restaurant establishments is a form of entrepreneurship that is easily adapted to market changes, competition, the emergence of new products and services that meet the needs of modern consumers.
ORCID: orcid.org/0000-0003-0877-8047
orcid.org/0000-0002-9059-0977
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/39608
Appears in Collections:Кафедра "Економічний аналіз і облік"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2018_Smolovyk_Suchasne_ustatkuvannia.pdf149,48 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.