Нові види майонезів оздоровчого призначення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

здорове харчування, харчові продукти, низькожирний мойонез, топінамбур, олія, монокультури, біфідобактерії

Бібліографічний опис

Ткаченко Н. А. Нові види майонезів оздоровчого призначення / Н. А. Ткаченко, П. О. Некрасов, Т. В. Маковська // Тези доп. 24-ї Міжнар. наук.-практ. конф. "Інформаційні технології : наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я" (MicroCAD–2016), 18-20 травня 2016 р. / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2016. – Ч. 2. – С. 282.