Біфідовмісна молочна сироватка – цінний фізіологічно функціональний харчовий інгредієнт

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Харківський державний університет харчування та торгівлі

Анотація

Опис

Ключові слова

білкові продукти функціонального призначення, властивості пробіотичні, бакконцентрати, біфідобактерії, лактобактерії, показники органолептичні

Бібліографічний опис

Ткаченко Н. А. Біфідовмісна молочна сироватка – цінний фізіологічно функціональний харчовий інгредієнт / Н. А. Ткаченко, П. О. Некрасов, Л. А. Лукіна // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 8-11 вересня 2015 р. – Харків : ХДУХТ, 2015. – С. 323-324.