Біфідовмісна молочна сироватка – цінний фізіологічно функціональний харчовий інгредієнт

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Харківський державний університет харчування та торгівлі

Анотація

Опис

Бібліографічний опис

Ткаченко Н. А. Біфідовмісна молочна сироватка – цінний фізіологічно функціональний харчовий інгредієнт / Н. А. Ткаченко, П. О. Некрасов, Л. А. Лукіна // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 8-11 вересня 2015 р. – Харків : ХДУХТ, 2015. – С. 323-324.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в