Оптимізація жирнокислотного складу комбінованих молочно-рисових йогуртових напоїв з гарбузовим наповнювачем

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Національний університет харчових технологій

Анотація

Опис

Ключові слова

харчування збалансоване, продукти комбіновані, жир молочний, олія соняшникова, олія гарбузова

Бібліографічний опис

Ткаченко Н. Оптимізація жирнокислотного складу комбінованих молочно-рисових йогуртових напоїв з гарбузовим наповнювачем / Н. Ткаченко, П. О. Некрасов, А. Копійко // Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : 83 Intern. sci. conf. of young scientist and students, April 5-6, 2017 = Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 83-ї міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 5-6 квітня 2017 р. – Київ : НУХТ, 2017. – Ч. 1. – С. 364.