Комбіновані ферментовані біфідовмісні молочно-зернові напої
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник/консультант
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Анотація
Опис
Ключові слова
харчування здорове, біфідобактерії, властивості пробіотичні
Бібліографічний опис
Ткаченко Н. А. Комбіновані ферментовані біфідовмісні молочно-зернові напої / Н. А. Ткаченко, П. О. Некрасов // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 14 травня 2015 р. : у 2 ч. Ч. 1. – Київ : ХДУХТ, 2015. – С. 129-130.
