Комбіновані ферментовані біфідовмісні молочно-зернові напої

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Харківський державний університет харчування та торгівлі

Анотація

Опис

Ключові слова

харчування здорове, біфідобактерії, властивості пробіотичні

Бібліографічний опис

Ткаченко Н. А. Комбіновані ферментовані біфідовмісні молочно-зернові напої / Н. А. Ткаченко, П. О. Некрасов // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 14 травня 2015 р. : у 2 ч. Ч. 1. – Київ : ХДУХТ, 2015. – С. 129-130.