Розробка комплексного підкислювача для емульсійної продукції оздоровчого призначення
Вантажиться...
Дата
ORCID
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник/консультант
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Полтавская государственная аграрная академия
Анотація
Досліджено склад комплексного підкислювача у рецептурі низькокалорійного соусу. Визначена залежність смакових якостей продукту від концентрації складових комплексного підкислювача. Встановлено концентрації кислот в складі підкислювала (оцтова — 0,2–0,4 %, яблучна — 1,0 %, цитринова — 2,0 %), що забезпечують оптимальні показники смакових якостей продукту. Визначено, що зміни рН продукту та концентрація оцтової кислоти обернено пропорційні.
Опис
Бібліографічний опис
Розробка комплексного підкислювача для емульсійної продукції оздоровчого призначення / В. В. Анан'єва [та ін.] // Технологический аудит и резервы производства = Technology audit and production reserves. – 2016. – № 5/3 (31). – С. 53-58.