Розробка комплексного підкислювача для емульсійної продукції оздоровчого призначення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

10.15587/2312-8372.2016.80474

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Полтавская государственная аграрная академия

Анотація

Досліджено склад комплексного підкислювача у рецептурі низькокалорійного соусу. Визначена залежність смакових якостей продукту від концентрації складових комплексного підкислювача. Встановлено концентрації кислот в складі підкислювала (оцтова — 0,2–0,4 %, яблучна — 1,0 %, цитринова — 2,0 %), що забезпечують оптимальні показники смакових якостей продукту. Визначено, що зміни рН продукту та концентрація оцтової кислоти обернено пропорційні.

Опис

Ключові слова

харчові добавки, біологічна цінність, низькокалорійний соус, яблучна кислота, комплексний підкислювач

Бібліографічний опис

Розробка комплексного підкислювача для емульсійної продукції оздоровчого призначення / В. В. Анан'єва [та ін.] // Технологический аудит и резервы производства = Technology audit and production reserves. – 2016. – № 5/3 (31). – С. 53-58.