Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/40799
Title: Research of rheological properties of mayonnaise sauce with grape skin powder
Other Titles: Исследование реологических свойств майонезного соуса с порошком кожуры винограда
Authors: Ananieva, Valeriya
Varankina, Oleksandra
Bielykh, Iryna
Samoilenko, Serhii
Zviahintseva, Oksana
Keywords: порошок шкірки винограду; комплексний загусник; стійкість емульсії; ефективна в'язкість
Issue Date: 2017
Publisher: Полтавская государственная аграрная академия
Citation: Research of rheological properties of mayonnaise sauce with grape skin powder / V. Ananieva [et al.] // Технологический аудит и резервы производства = Technology audit and production reserves. – 2017. – № 2/3 (34). – С. 13-17.
Abstract: Визначено залежності реологічних показників якості майонезного соусу з порошком шкірки винограду від концентрації комплексного загусника некрохмальної природи. Встановлено оптимальні діапазони значень концентрації комплексного загусника, що дозволяє отримати емульсійний продукт із значеннями стійкості емульсії відповідно до вимог нормативної документації. Розроблено рецептуру майонезного соусу з порошком шкірки винограду та комплексним загусником некрохмальної природи.
DOI: 10.15587/2312-8372.2017.97798
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/40799
Appears in Collections:Кафедра "Органічного синтезу та нанотехнологій"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2017_Ananieva_Research_of_rheological.pdf142,48 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.