Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/40800
Title: Use of preservatives from vegetable raw materials by production of fat-containing products
Authors: Kusch, Maria
Ananieva, Valeriya
Issue Date: 2018
Publisher: Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Citation: Use of preservatives from vegetable raw materials by production of fat-containing products / M. Kusch, V. Ananieva // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 26-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2018, [16-18 травня 2018 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – С. 255.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/40800
Appears in Collections:Кафедра "Органічного синтезу та нанотехнологій"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MicroCAD_2018_Kusch_Use_of_preservatives.pdf538,05 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.