Аналіз антиокислювальних властивостей концентрату виноградних вичавок в емульсійних продуктах

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

олієжирова продукція, олійно-жирова продукція, концентрат виноградних вичавок, низькококалорійні соуси

Бібліографічний опис

Анан'єва В. В. Аналіз антиокислювальних властивостей концентрату виноградних вичавок в емульсійних продуктах / В. В. Анан'єва, Л. В. Кричковська // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я (MicroCAD–2016) : наук. вид. : тези доп. 24-ї міжнар. наук.-практ. конф., [18-20 травня 2016 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2016. – С. 241.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в