Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4088
Title: Стабілізація поліненасичених жирних кислот і каротину в функціональних продуктах харчування
Authors: Бєлінська, Анна Павлівна
Кричковська, Лідія Василівна
Жирнова, Світлана Вікторівна
Петров, Сергій Олександрович
Keywords: поліненасичені жирні кислоти; β-каротин; купажовані олії; антиоксиданти; polysaturated fatty acids; mixed oils; antioxidants; β-carotene
Issue Date: 2013
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Стабілізація поліненасичених жирних кислот і каротину в функціональних продуктах харчування / А. П. Бєлінська, Л. В. Кричковська, С. В. Жирнова, С. О. Петров // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 4 (978). – С. 138-141.
Abstract: В статті подано інформацію щодо розробки складу вітамінізованої рослинної олії, стабільної до окислювального псування за рахунок природних складових, що забезпечує необхідну фізіологічну потребу населення у β-каротині та незамінних поліненасичених жирних кислотах ω-6 и ω-3
In the article is information given about development of composition of the vitaminized vegetable oil, stable in relation to oxidizing spoilage due to natural constituents, that provides the necessary physiological requirement of population in β-caroteneand irreplaceable polysaturated fatty acids ω-6
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4088
Appears in Collections:Вісник № 04
Кафедра "Органічного синтезу та нанотехнологій"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2013_4_Belinska_Stabilizatsiia.pdf142,2 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.