Стабілізація поліненасичених жирних кислот і каротину в функціональних продуктах харчування
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НТУ "ХПІ"
Анотація
В статті подано інформацію щодо розробки складу вітамінізованої рослинної олії, стабільної до окислювального псування за рахунок природних складових, що забезпечує необхідну фізіологічну потребу населення у β-каротині та незамінних поліненасичених жирних кислотах
ω-6 и ω-3
In the article is information given about development of composition of the vitaminized vegetable oil, stable in relation to oxidizing spoilage due to natural constituents, that provides the necessary physiological requirement of population in β-caroteneand irreplaceable polysaturated fatty acids ω-6
In the article is information given about development of composition of the vitaminized vegetable oil, stable in relation to oxidizing spoilage due to natural constituents, that provides the necessary physiological requirement of population in β-caroteneand irreplaceable polysaturated fatty acids ω-6
Опис
Бібліографічний опис
Стабілізація поліненасичених жирних кислот і каротину в функціональних продуктах харчування / А. П. Бєлінська, Л. В. Кричковська, С. В. Жирнова, С. О. Петров // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 4 (978). – С. 138-141.