Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4088
Название: Стабілізація поліненасичених жирних кислот і каротину в функціональних продуктах харчування
Авторы: Бєлінська, Анна Павлівна
Кричковська, Лідія Василівна
Жирнова, Світлана Вікторівна
Петров, Сергій Олександрович
Ключевые слова: поліненасичені жирні кислоти; β-каротин; купажовані олії; антиоксиданти; polysaturated fatty acids; mixed oils; antioxidants; β-carotene
Дата публикации: 2013
Издательство: НТУ "ХПІ"
Библиографическое описание: Стабілізація поліненасичених жирних кислот і каротину в функціональних продуктах харчування / А. П. Бєлінська, Л. В. Кричковська, С. В. Жирнова, С. О. Петров // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 4 (978). – С. 138-141.
Краткий осмотр (реферат): В статті подано інформацію щодо розробки складу вітамінізованої рослинної олії, стабільної до окислювального псування за рахунок природних складових, що забезпечує необхідну фізіологічну потребу населення у β-каротині та незамінних поліненасичених жирних кислотах ω-6 и ω-3
In the article is information given about development of composition of the vitaminized vegetable oil, stable in relation to oxidizing spoilage due to natural constituents, that provides the necessary physiological requirement of population in β-caroteneand irreplaceable polysaturated fatty acids ω-6
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4088
Располагается в коллекциях:Вісник № 04
Кафедра "Органічного синтезу та нанотехнологій"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
vestnik_HPI_2013_4_Belinska_Stabilizatsiia.pdf142,2 kBAdobe PDFЭскиз
Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.