Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4088
Назва: Стабілізація поліненасичених жирних кислот і каротину в функціональних продуктах харчування
Автори: Бєлінська, Анна Павлівна
Кричковська, Лідія Василівна
Жирнова, Світлана Вікторівна
Петров, Сергій Олександрович
Ключові слова: поліненасичені жирні кислоти; β-каротин; купажовані олії; антиоксиданти; polysaturated fatty acids; mixed oils; antioxidants; β-carotene
Дата публікації: 2013
Видавництво: НТУ "ХПІ"
Бібліографічний опис: Стабілізація поліненасичених жирних кислот і каротину в функціональних продуктах харчування / А. П. Бєлінська, Л. В. Кричковська, С. В. Жирнова, С. О. Петров // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 4 (978). – С. 138-141.
Короткий огляд (реферат): В статті подано інформацію щодо розробки складу вітамінізованої рослинної олії, стабільної до окислювального псування за рахунок природних складових, що забезпечує необхідну фізіологічну потребу населення у β-каротині та незамінних поліненасичених жирних кислотах ω-6 и ω-3
In the article is information given about development of composition of the vitaminized vegetable oil, stable in relation to oxidizing spoilage due to natural constituents, that provides the necessary physiological requirement of population in β-caroteneand irreplaceable polysaturated fatty acids ω-6
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4088
Розташовується у зібраннях:Вісник № 04
Кафедра "Органічного синтезу та нанотехнологій"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vestnik_HPI_2013_4_Belinska_Stabilizatsiia.pdf142,2 kBAdobe PDFЕскіз
Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.