Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4088
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБєлінська, Анна Павлівнаuk
dc.contributor.authorКричковська, Лідія Василівнаuk
dc.contributor.authorЖирнова, Світлана Вікторівнаuk
dc.contributor.authorПетров, Сергій Олександровичuk
dc.date.accessioned2014-02-12T11:44:56Z-
dc.date.available2014-02-12T11:44:56Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationСтабілізація поліненасичених жирних кислот і каротину в функціональних продуктах харчування / А. П. Бєлінська, Л. В. Кричковська, С. В. Жирнова, С. О. Петров // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 4 (978). – С. 138-141.uk
dc.identifier.urihttp://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4088en
dc.description.abstractВ статті подано інформацію щодо розробки складу вітамінізованої рослинної олії, стабільної до окислювального псування за рахунок природних складових, що забезпечує необхідну фізіологічну потребу населення у β-каротині та незамінних поліненасичених жирних кислотах ω-6 и ω-3uk
dc.description.abstractIn the article is information given about development of composition of the vitaminized vegetable oil, stable in relation to oxidizing spoilage due to natural constituents, that provides the necessary physiological requirement of population in β-caroteneand irreplaceable polysaturated fatty acids ω-6en
dc.language.isoukuk
dc.publisherНТУ "ХПІ"uk
dc.subjectполіненасичені жирні кислотиuk
dc.subjectβ-каротинuk
dc.subjectкупажовані оліїuk
dc.subjectантиоксидантиuk
dc.subjectpolysaturated fatty acidsen
dc.subjectmixed oilsen
dc.subjectantioxidantsen
dc.subjectβ-caroteneen
dc.titleСтабілізація поліненасичених жирних кислот і каротину в функціональних продуктах харчуванняuk
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Вісник № 04
Кафедра "Органічного синтезу та нанотехнологій"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2013_4_Belinska_Stabilizatsiia.pdf142,2 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.