Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4091
Назва: Удосконалення процесу транспортування молока та організація його переробки
Автори: Бондарєв, С. І.
Сарана, В. В.
Свередюк, Б. А.
Ключові слова: управління вантажообігом; транспортний процес; перевезення молока; вантажообіг; транспортна логістика; переробка молока; управління на транспорті; management turnover; transport process; transport of milk; turnover; transport logistics; milk processing; transport management
Дата публікації: 2013
Видавництво: НТУ "ХПІ"
Бібліографічний опис: Бондарєв С. І. Удосконалення процесу транспортування молока та організація його переробки / С. І. Бондарєв, В. В. Сарана, Б. А. Свередюк // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 4 (978). - С. 38-42.
Короткий огляд (реферат): З метою скорочення відстані і часу доставки та збереження високої якості молока запропоновані методи удосконалення організації перевезення молока автомобільним транспортом за рахунок раціонального розміщення переробних підприємств та зменшення обсягу вантажообігу
In order to reduce the distance and time of delivery and maintain the high quality of the milk suggest methods to improve the organization of transportation of milk by road through judicious placement of processors and reduce the amount of cargo
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4091
Розташовується у зібраннях:Вісник № 04

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vestnik_HPI_2013_4_Bondarev_Udoskonalennia protsesu.pdf136,42 kBAdobe PDFЕскіз
Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.