Активні речовини рослинного та синтетичного походження та методи їх розпізнавання (основні види наркотиків і методи їх розпізнавання)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Харківський національний університет внутрішніх справ

Анотація

Ситуація, яка склалась в Україні з розповсюдженням наркотиків, далі все ускладнюється. Разом з традиційними рослинними наркотичними засобами все частіше вживаються синтетичні і фармацевтичні препарати, які раніше були нетрадиційними для нашої країни. Це викликано посиленням незаконного обігу на "чорному ринку" цілої низки фармацевтичних препаратів. Даний посібник розроблено з метою ознайомлення читача з основними наркотичними засобами, їх характерними ознаками, властивостями, впливом на організм людини та методами дослідження при проведенні експертних досліджень. Посібник призначений для науковців, експертів, правоохоронців, курсантів та студентів вищих навчальних закладів, що займаються питаннями боротьби із поширенням наркоманії.

Опис

Ключові слова

наркотики, наркотичні засоби, синтетичні препарати, фармацевтичні препарати, психотропні речовини, прекурсори, опіати, ситетичні опіати, продукти канабісу, марихуана, хімічний склад наркотичних засобів, стимулятори, препарати стимулюючої дії, обіг наркотичних засобів

Бібліографічний опис

Кричковська Л. В. Активні речовини рослинного та синтетичного походження та методи їх розпізнавання (основні види наркотиків і методи їх розпізнавання) : наук.-практ. посібник / Л. В. Кричковська, І. А. Петрова, С. О. Петров ; Харків. нац. ун-т внутрішніх справ. – Харків : ХНУВС, 2014. – 232 с.