Методичні вказівки до виконання самостійної та практичної роботи для студентів усіх форм навчання усіх спеціальностей "Оцінка умов праці залежно від важкості та напруженості трудового процесу"

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

"Оцінка умов праці залежно від важкості та напруженості трудового процесу" є визначення ступеня тяжкості і напруженості праці для подальшої розробки заходів, спрямованих на фізіологічно обґрунтовану оптимізацію праці, що дозволяє цілеспрямовано здійснювати профілактику перевтоми і зберігати належну працездатність в процесі праці.

Опис

Ключові слова

методичні вказівки, навантаження фізичне, навантаження динамічне, переміщення вантажу, стереотипні робочі рухи, навантаження статичне, поза робоча, нахили корпусу, охорона праці

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до виконання самостійної та практичної роботи для студентів усіх форм навчання усіх спеціальностей "Оцінка умов праці залежно від важкості та напруженості трудового процесу" : [з курсу "Охорона праці в галузі"] / уклад. Н. С. Євтушенко ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – 29 с.