Дослідження концентрації антоціанів в екстрактах з плодів йошти в залежності від температури

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

флавоноїди, барвник природній, екстракція, температура висока, апроксимація

Бібліографічний опис

Сергієнко Б. В. Дослідження концентрації антоціанів в екстрактах з плодів йошти в залежності від температури / Б. В. Сергієнко, О. О. Варанкіна // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 25-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2017, [17-19 травня 2017 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – С. 333.