Удосконалення біотехнології виробництва м'якого сиру з використанням сироваткового парапродукту харчування

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

молоко козяче, якість продукції, конкурентоспроможність

Бібліографічний опис

Бурлуцька Т. С. Удосконалення біотехнології виробництва м'якого сиру з використанням сироваткового парапродукту харчування / Т. С. Бурлуцька, І. А. Бєлих, О. М. Огурцов // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 25-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2017, [17-19 травня 2017 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – С. 293.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в