Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4172
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКарпенко, О. О.uk
dc.contributor.authorЛазаренко, О. Я.uk
dc.contributor.authorЛазаренко, Т. В.uk
dc.contributor.authorНіколайчук, Ю. В.uk
dc.date.accessioned2014-02-17T08:45:11Z-
dc.date.available2014-02-17T08:45:11Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationКонцепція удосконалення ресурсозберігаючих технологій і технологічного обладнання для виробництва коксу з заданими властивостями / О. О. Карпенко, О. Я. Лазаренко, Т. В. Лазаренко, Ю. В. Ніколайчук // Энергосбережение. Энергетика. Энергоаудит = Energy saving. Power engineering. Energy audit. – 2012. – № 7. – С. 71-76.uk
dc.identifier.urihttp://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4172en
dc.description.abstractВ результаті проведених досліджень була запропонована технологія виробництва формованого коксу, яка на основі фізико-хімічних ефектів забезпечує прискорення процесів коксування вугілля і охолодження коксу, комплексну утилізацію матеріальних і енергетичних відходів виробництва і зниження антропогенного впливу на довкілляuk
dc.description.abstractTechnology of production of form coke is offered, what on the basis of physical and chemical effects provides the acceleration of processes of coal and coking coke, cooling complex utilization of financial and power vast, decline of anthropogenic influence on an environmenten
dc.language.isouk-
dc.publisherНТУ "ХПІ"uk
dc.subjectфізико-хімічні ефектиuk
dc.subjectкоксування вугілляuk
dc.subjectутилізаціяuk
dc.subjectвідходи виробництваuk
dc.subjectдовкілляuk
dc.subjectконвеєрне технологічне обладнанняuk
dc.subjectформований коксuk
dc.subjectхладоагентuk
dc.titleКонцепція удосконалення ресурсозберігаючих технологій і технологічного обладнання для виробництва коксу з заданими властивостямиuk
dc.title.alternativeСonception of improvement of resursozberigayuchikh technologies and technological equipment is for production of coke with the set propertiesen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Кафедра "Бізнес-аналітики, обліку і готельно-ресторанної справи"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
EEE_2012_7_Karpenko_Kontseptsiia udoskonalennia.pdf305,39 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.