Публікація:
Особливості ціноутворення на послуги підприємств готельного бізнесу

Ескіз

Дата

2018

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

Молодий вчений

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

Визначено особливості ціноутворення у вітчизняному готельно-ресторанному бізнесі.

Опис

Ключові слова

ціноутворення, ціна, тариф

Бібліографічний опис

Якименко-Терещенко Н. В. Особливості ціноутворення на послуги підприємств готельного бізнесу / Н. В. Якименко-Терещенко // Економічний розвиток держави, регіонів і підприємств : матеріали 2-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 9-10 листопада 2018 р. – Херсон : Молодий вчений, 2018. – С. 70-72.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в