Особливості ціноутворення на послуги підприємств готельного бізнесу

Ескіз

Дата

2018

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Молодий вчений

Анотація

Визначено особливості ціноутворення у вітчизняному готельно-ресторанному бізнесі.

Опис

Ключові слова

ціноутворення, ціна, тариф

Бібліографічний опис

Якименко-Терещенко Н. В. Особливості ціноутворення на послуги підприємств готельного бізнесу / Н. В. Якименко-Терещенко // Економічний розвиток держави, регіонів і підприємств : матеріали 2-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 9-10 листопада 2018 р. – Херсон : Молодий вчений, 2018. – С. 70-72.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced